Datum : 14/08/2008 11:05 - Bericht van : (*)peter vander eem uit w.hoof
hallo ik was woensdag 13 aug mee met een rond leiding en dat was echt gaaf ik heb 8 jaar in ijmuiden gewoond maar ben nog nooit naar de bunkers geweest. Maar het was erg leuk en soms erg donker en dat maakt het pas echt spannend.grt peter.ps hebben jullie ook een hyves voor de bunkers? zo niet ik wil er dan wel eentje maken om te promoten die is dan dezelfde dag al online.
Datum : 02/08/2008 19:50 - Bericht van : Jacqueline van Eck uit Wijk en Aalburg
hallo allemaal,
Ik ben woensdag om 19.00 uur mee geweest met de bunkertocht. Ik vond het erg leuk!
De gidsen geven veel informatie en ik heb veel geleerd. De ringbanden met foto's zijn ook fijn, dan kan je je tenminste iets voorstellen bij wat er verteld wordt. Ook leuk dat de gidsen allemaal vrijwillegers zijn en er toch heel veel over weten. Ook voor kinderen is het erg leuk! Voor iedereen aan te raden!
Groetjes Jacqueline
Datum : 27/07/2008 16:28 - Bericht van : p.holsbergen uit 8172AR Vaassen
Geachte Heer,

Na het lezen van Uw bericht over kleine expositie Baloeran mis ik in Uw website nadere informatie hierover.
Reden van deze opmerking: Een vriend ( thans 85 jaar) en niet meer in staat om naar een museum te gaan, Heeft als kind voor de WOII als passagier op de Baloeran gevaren in Indie. Hij is nieuwsgierig over wat U weet van de Baloeran. Als U informa-tie heeft, zou U dat dan aan mij kunnen E-mailen?
Bij voorbaat hartelijk dankend voor de te nemen moeite,
M.vr.gr.

Peter Holsbergen
Datum : 11/07/2008 19:03 - Bericht van : Dennis uit Heemskerk
Woensdagavond 19.00 uur de bunkerroute gelopen. De uitleg van de vrijwillige gids was perfect.
Het geplastificeerde boek met afbeeldingen gaf een duidelijk beeld van de situatie destijds.
Altijd leuk mom naar een ander zijn hobby te luisteren.

Groeten

Dennis
Datum : 20/06/2008 19:09 - Bericht van : Britt uit
heeij allemaal ik ben britt en ben woensdag de 11 naar het bunkermuzeum geweet teminste de rondleiding we zijn ook ff in het muzeum geweest en het is daar echt heel leuk ik ben er geweest me me stiefvader me moeder en me broertje het is daar echt leuk ik weet nu veel meer over die bunkers en was 2 uur lopen maar dat had je helemaal niet door ik dacht toen we klaar waren dat het veel korter duurde. we zijn ook een paar bunkers ingeweest dat is echt zo cool. alleen jammer dat sommige dingen ondergespoten was door die jongeren maar het was wel harstikken leuk. nou ik ga weer me broertje gaat ook nog iets schrijven!! doeidoei