Datum : 09/12/2007 20:21 - Bericht van : hailo uit munchen duitsland
ik vind het een echt rot museum er valt niks te zien !
absoluut geen aanrader!!!!!!!!!
Datum : 05/12/2007 08:26 - Bericht van : kevin leijen uit haarlem
hey mensen goed werk het was leuk met het graven behalve het regen het laatste dag XD
Datum : 04/12/2007 22:37 - Bericht van : Martin uit IJmuiden
Geachte webmaster,
Ik kan mij herinneren dat er vroeger ook bunkers op de wijk aan zeeërweg gelegen waren.
bij de bouw van de nieuwe bigboss is echter de ingang van deze bunker gesloopt.
is/zijn er van deze bunker nog documentatie of iets dergelijks?
mv groet,
Datum : 03/12/2007 09:57 - Bericht van : Dave uit ijmuiden
Beste vrijwilligers van WN2000,

Als kind was ik al geregeld te vinden in de duinen van ijmuiden en omstreken en het ontdekken en ingaan van deze bunkers was altijd een spannend iets.

Ik ben nu zelf vader en probeer mijn kind dit ook mee tegeven, alleen is ze nu nog te bang om een bunker te betreden.

Toen ik nog een jonge jongen was waren de bunkers nog niet zo vol met zand, en kon je aardig diep erin gaan. Zelfs nog oude dingen gevonden (die wik onderhand al weer kwijt ben). Ik kan me nog herinneren dat Fl244 Vuurleidingpost van de batterij Olmen meer verdiepingen had dan dat je nu kan bezichtigen, deze stond toen al aardig onder water en is denk ook toen der tijd gesloten (ook dacht ik ivm. cheryl en de zoek tocht daarnaar).

Deze history moet behouden blijven.

Datum : 13/11/2007 10:33 - Bericht van : Paul Dijkstra uit Friesland
Beste vrijwilligers van WN2000,

Ik vindt het geweldig wat jullie bereikt hebben in een relatief korte tijd; 7-jaar. In die 7-jaar is er veel gebeurd, er zijn tegenslagen geweest, maar ook meevallers. Ik ben zo'n 2 á 3 keer bij jullie museumbunkers geweest, en heb in die periode versteld gestaan wat jullie aan museum hebben ontwikkeld.

Helaas kon ik door omstandigheden niet aanwezig zijn bij de ontgraving van JULLIE M178. Wel heb ik alles van een afstandje gevolgt, door middel van de fotogallerij en de teksten onder menu Activiteiten.

Ik hoop, wanneer jullie M178 officiëel geopend daar wel bij te kunnen zijn.

Verder wens ik jullie heel veel succes met de verdere ontwikkelingen van jullie museum, en de nieuwe toegangsbunker!

Groeten,

Paul Dijkstra