Datum : 05/11/2007 14:00 - Bericht van : Fam. van den berg uit Oude Wetering
Zondag 21 oktober waren wij aan het wandelen in de duinen en bij toeval zagen we het opengraven van de autobunker, we mochten een kijkje binnen nemen en kregen binnen en buiten uitleg van medewerkers van WN2000. Prachtig om dit een keer mee te maken en om te zien dat er mensen zijn die zich inzetten voor het behoud van een stukje geschiedenis in Nederland. Zoals beloofd komen wij volgend jaar zeker terug voor een rondleiding op onze zoon zijn verjaardag. Succes en ga door met het behouden van dit stukje erfgoed.
Datum : 04/11/2007 10:46 - Bericht van : leon uit velserboek
Wat een gave website en wat enorm veel werk word er door jullie verzet. Ga zo door, wij gaan straks snel even in het echt kijken wat er allemaal gebeurt en te zien is.

grt Leon
Datum : 29/10/2007 18:06 - Bericht van : Stijn uit Langedijk
Fijn te zien dat er gewerkt wordt aan het openleggen van de gangen, ik kwam gister wel tot de vervelende conclusie dat het gat onderin de autobunker was afgesloten, keurig schoon maar daar had ik dus niet veel aan.

Het lijkt mij best interessant als het "complete" gangenstelsel blootgelegd wordt, ik vindt het dan zelfs geen ramp om een kleine vergoeding te betalen, als het maar niet te "netjes"wordt.
Bij de bunkers denk ik het eerst aan zaklampen en "eindeloze" gangen(als kind leken ze echt eindeloos, nu niet meer).
Het zelf ontdekken en eventjes bijna verdwalen moet vooral niet verloren gaan.
Het zijn immers de "grotten" van Noord Holland.

Veel succes!
Stijn
Datum : 20/10/2007 10:05 - Bericht van : Koen uit nieuwerkerk aan den ijssel
Ik was gister helemaal naar IJmuide gereist voor de bunkers, en vandaag vond ik deze site. Ik vind het geweldig dat de bunkers veelal toegangkelijk zijn. Tevens valt er nog zat de vinde in de bunkers en omgeving bleek gister. Ik woon dichter bij Hoek van Holland en ik zou wense dat ze daar zo actief met het behoud van de bunkers bezig zoude zijn... maarja als er een aantal geslote word is ook zonde... als ze maar openbaar blijven.
Dank en complimenten voor het harde werk.
Datum : 14/10/2007 21:10 - Bericht van : ro zbp uit zandvoort
goed bezig jongens ga zo door.we komen binnen kort even lang bij jullie.
groet zandvoortsebunkerploeg afz Ro
Klik om terug te keren naar de hoofdpagina