Datum : 24/05/2007 09:26 - Bericht van : Michel Klaver uit Velserbroek
Wij hebben gisteren de rondleiding gevolgd. Het was voor ons zeer interessant, erg leuk om te zien. De rondleiding was goed geregeld, alleen was het een vrij grote groep. Ik hoop ook zeker dat deze geschiedenis behouden zal blijven en dat de gemeente en de overheid zich er ook hard voor gaan maken dat dit moet blijven bestaan en onderhouden moet gaan worden.
Jullie zijn in ieder geval goed bezig bij WN2000!!!
Datum : 14/05/2007 12:33 - Bericht van : Han van Wissen uit Apeldoorn
Ik vind het een pracht idee om de bunkers te bewaren, er is al zo veel verloren gegaan.
In mijn jeugd ± jaren 50 hebben we veel in de bunkers gespeeld. Ik kom zeker weer eens kijken hoe het er nu uitziet.Groeten en ga zo door!
Datum : 13/05/2007 20:38 - Bericht van : Juf Sandra;-) uit Velserbroek
Ha die Leo,

Zoals belooft nog even een reactie in jullie gastenboek.
Wij hebben zaterdag de 12e mei de kinderrondleiding gedaan bij je en hebben genoten.Ik ben niet mee geweest in alle bunkers,maar de overige volwassenen én alle kinderen wel.SPANNEND...kinderen vonden het geweldig...hadden nog een kindje extra mee,maaf ook dat was geen probleem.Én ook de jongste van 5 jaar heeft het onwijs goed volgehouden.De oudere kinderen kregen er geen genoeg van(leuk dat je dit toch ieder half uur even voor de zekerheid ging vragen aan ze)...De jarige Job Jimmy heeft de dag van zijn leven gehad. Alle foto,s zetten wij op cd voor je.Wie weet treffen we nog eens een bekende van onze groep op de site!!

Lieve groet van allen en wie weet nog eens tot ziens! Fam Annot,Velserbroek.
Datum : 10/05/2007 19:44 - Bericht van : Marc uit Amsterdam
Hallo Leo,

Ik hoorde van Niels dat jullie het jammer vonden dat ik niet bij de opening aanwezig was en dat jullie graag met mij een discussie aan wilden gaan.
(ivm voorwoord Seefront IJmuiden)

Iedere week hoor ik verhalen van mensen die de logica niet begrijpen en/of willen zien.
Het avontuur en de fantasie van mensen is vaak groter dan het doen van huiswerk naar de bron van het verhaal. (zelfs wat medewerkers van het NIOD verklaren, is soms niet waar!!!

Vandaag hoorde ik iets over het in bruikleen gekregen zoeklicht wat is opgevist en, in goede staat verkeerd...!?

Spoedig kom ik een keer langs en praten over het algemene onderwerp.

Met vriendelijke groet,
Marc
Datum : 24/04/2007 07:25 - Bericht van : Jeanette Wester uit IJmuiden
Op zondag 22 april hebben we met een groep van 9 kinderen een kinderrondleiding gedaan.De kinderen waren rond de 9 jaar.Gids Leo wist met zijn verhalen en foto's de kinderen gedurende drie uur te boeien. Vooral de 'granaten' en de bezoeken met zaklantaarns de bunkers in hebben indruk gemaakt!Het was leerzaam en heel erg leuk!Een pluim voor Leo!
Klik om terug te keren naar de hoofdpagina