Datum : 13/05/2006 22:26 - Bericht van : bob uit
Zelf heb ik intresse in bunkers ,maar ik weet nog te weinig van bunkers weet iemand internet sites of verwijzingen die me kunnen helpen om meer informatie te krijgen of vinden ?.
Datum : 07/05/2006 23:13 - Bericht van : walter uit almere
Vandaag, 7 mei, ben ik met 5 kinderen naar de bunkers geweest en we hebben volop genoten. Deze keer heb ik een zaklamp meegenomen om niet voor de tweede keer mijn hoofd te stoten. Mijn dank nog aan de jongeman die net als zijn vader lid is van jullie stichting, hij wist veel te vertellen en wees mij op een bunker waar nog muurtekeningen van de Duitse soldaten te zien waren. De volgende keer ga ik het museum bezoeken!
Datum : 26/04/2006 23:32 - Bericht van : c.j.kooiman. uit
Ik luisterde naar radio noord holland.
dat er een bunker museum in ymuiden
voor mij is dit heel leuk.
want ik ben daar als 12 jarige in de bunkers
geweest in 1945.ik heb nog patronen en een,
luger pistool mee naar huis genomen.
m.n vader haalde de slagpin met een er uit.
de bunkers hebben altijd in druk op mij gemaakt,ik had een vriendje die woonde in ymuiden,en wist de weg .
Datum : 04/04/2006 19:21 - Bericht van : engel.scholtenlo uit zandvoort
even wezen surfen naar jullie site
erg informatief.
hier in zandvoort ligt qua bunker onderzoek in stroomversnelling in verband met nieuwe camping in de duinen in zandvoort
zal binnekort een bezoekje afleggen in jullie bunker museum
ga zo door
groetjes engel
Datum : 28/03/2006 13:27 - Bericht van : Ronald van der mije uit zandvoort
hallo
site ziet er goed uit.
heb voor jaar zo een rondleiding gehad met me broertje.
we hebben met open mond zitten luisteren wat de gits tevertelen had.
erg interzand.
maar ik ben zelf nu al een aantal jaar een onderzoek aan het doen in zandvoort (zuidzand) heb al aardig wat bunker open gelecht en hele mooi tekeningen gevonden enzo nog meer.
mijn vraag is of jullie meschien het leuk vinden om in zandvoort bunker teonderzoeken en blood telegen of meschien wel meer.
ik weet andig wat bunkers tevinden.
ik hoor het wel
met vriendelijkie groet