Datum : 24/11/2005 16:05 - Bericht van : Peter de Krom uit Hoek van Holland
Leuk stukje op beide pagina's Ruud! Zo heb ik ook nog even kunnen zien hoe dat allemaal was in Frankrijk.
Ruud, Marcel, Leo en Kylian, nog bedankt vooor jullie enthousiaste bezoek aan ons dorp!
Datum : 21/11/2005 16:59 - Bericht van : Paul Dijkstra uit Friesland
Hallo WN'ers,

Ik kijk regelmatig op jullie website, en ik vind het nog steeds geweldig wat jullie doen. Ook vind ik dat er eigelijk in Nederland meer van dit soort stichtingen moeten komen, (ook leuk als ze hun website netzoals jullie regelmatig bijhouden), kom denk ik wel weer eens bij jullie museum kijken als jullie aan het klussen zijn.

Veel succes verder met het museum!

vr. gr,

- Paul
Datum : 12/11/2005 16:10 - Bericht van : Elvira uit
Goede middag,
ik ben op zoek naar een kaart waarop het hele bunkerstelsel van nederland op staat...
Kunnen jullie mij hierbij helpen?
Groetjes Elvira
Datum : 16/08/2005 12:26 - Bericht van : nick uit leiderdorp
beste leo

o das toevallig hahaha :-). maar ik weet nog niet zeker of ik kan komen 4sept, 2okt want men moeder weet har dienst rooster nog niet:-( maar ik kom zeker een keer langs tot ziens groeten nick