Datum : 23/09/2013 13:13 - Bericht van : Reinhard uit Venlo-Blerick
Zelf ben ik niet zo erg geïnteresseerd in oorlogszaken. Ik ben misschien te jong. Maar toch vond ik de priverondleiding in de bunkers samen met mijn ouders op zondag 22 september 2013 heel erg interessant en mooi ingericht. Ik zal nog enkele andere kennissen een mail sturen of zij ook interesse hebben om een weekendje vanuit Venlo naar IJmuiden te komen. Zij zijn namelijk wel erg geïnteresseerd in (oorlogs)geschiedenis. Ik wens u veel succes met het museum. Succes met de verdere uitbreiding en ontwikkeling van het museum.
Hartelijke groet!
Datum : 08/08/2013 10:16 - Bericht van : loet stern uit heemskerk
vandaag,8 augustus 2013,heb ik een foto in het kennemer dagblad gezien,van iemand,die een lepeltje in z,n hand had.
weet u ook wie die lepeltjes heeft gemaakt en is er ook een exemplaar van te zien in de bunker?
zelf ben in het bezit van zo een exemplaar,en ik weet misschien ook wie ze heeft gemaakt.
Datum : 02/06/2013 15:09 - Bericht van : Sylvia & Stefan uit Heemskerk
Geweldig genoten met mijn gezin , zeker leuk om nog eens te doen.
En voor kinderen is het ook leuk om te kijken! Zeker als ze een D-Day hebben of iets anders hebben te doen! Zeker een aanrader waard!
Datum : 26/08/2012 17:23 - Bericht van : Amber Been uit Haarlem
Hallo, Was laatst bij de rondleiding batterij heerenduinen, heb er veel van opgestoken. was hardstikke leuk! Bedankt!
Datum : 16/07/2012 23:14 - Bericht van : Martijn uit Nijmegen
Binnekort kom ik ook naar dit museum als ik de provincie Noord-Holland bezoek. De oorlogtours die ik tot nu toe gedaan heb, staan online op m'n website: http://******************

Groeten Martijn