Datum : 29/10/2010 18:10 - Bericht van : ....................... uit .........................
Waar geld wordt geroken, wordt geschiedenis de nek omgedraaid.
Datum : 13/09/2010 13:56 - Bericht van : Alfred Saak uit Gieten
Op zaterdag 11 september 2010 deed ik via de STIWOT mee aan een rondleiding door wat genoemd wordt Festung IJmuiden.
Ik was nog nooit in IJmuiden geweest en het leek wel of hier rekening mee gehouden werd, want het was schitterend weer. Ik was onder de indruk van de hoeveelheid bunkers die er nog staan. Ook werkt jullie enthousiasme aanstekelijk. De gidsen hebben ons een geweldige rondleiding gegeven. Ik hoop dat jullie in de toekomst alle nog bestaande bunkers in beheer krijgen, zodat dit historisch erfgoed behouden blijft. Het was bovendien ook een leuke groep, dus alle lof voor jullie hoor. Ik heb veel foto's gemaakt en wat op mijn website gezet.
Datum : 29/08/2010 22:35 - Bericht van : Rene uit Apeldoorn
Vandaag 29 augustus in een vliegende storm en afwisselende regenbuien mn eerste rondleiding langs Heerenduin en Flakbunkers Olmen meegemaakt. Wat staat er nog veel.
Indrukwekkende bunkers aan de buitenkant, maar vanbinnen zoals bekend hokkig en vervuild door waarschijnlijk veelvuldig bezoek van verkeerde jongelui.
Onze gids Leo kan veel interessante dingen vertellen, en zeker ook gericht op kinderen, en hij ging ruimschoots over de tijd die ervoor stond.
Nog bedankt Leo !


Datum : 04/08/2010 08:31 - Bericht van : Christoph Morlock uit Wien
Hello everybody! I was there last week on Thursday during my holiday in Zaandvort. I walked the whole way from Zaandvort to Ijmuiden on the beach and it was a wonderful day trip. The museum was not opened, so I went through the bunkers take fotos and take my meal. It was really great to see the many bunkers, which are in good shape. I will go there next year again and hope to check a tour.
Datum : 19/04/2010 16:35 - Bericht van : Jasper Boldewijn uit Santpoort
Zondag 18 april heeft onze zoon Jasper de kinderrondleiding als partijtje gehouden. Het was deze dag heerlijk weer. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt en hingen aan de lippen van gids Leo. Niets was hem teveel, wanneer kinderen vragen hadden (en dat waren er veel!) had hij alle geduld tekst en uitleg te geven. Zelfs een helpende hand aan diegene die ergens moeite mee hadden, was hem en Kevin niet te veel. Kevin en Leo bedankt voor dit zeer geslaagde partijtje!!
Klik om terug te keren naar de hoofdpagina