Datum : 16/04/2010 04:23 - Bericht van : Webmaster Bunkermuseum.nl uit IJmuiden
Nieuwe website bunkermuseum.nl in gebruik genomen. Gastenboek oude website wn2000.nl is volledig overgenomen op de nieuwe website.

Alle voorgaande berichten met betrekking tot de website betreffen de oude WN2000 site.
Datum : 13/04/2010 19:05 - Bericht van : Willeke de Bruijne uit Driehuis
Beste Leo,

Heel hartelijk bedankt voor je geweldige aangepaste rondleiding. We hebben er allemaal van genoten en het heeft veel indruk gemaakt op de kinderen. Echt super, een aanrader!
Datum : 25/12/2009 23:02 - Bericht van : Hanneke uit Amsterdam
ik kom zeker een keer kijken. In de jaren 50 heb ik heel wat zomers gelogeerd in De Moriaan die toen nog op privé landgoed lag. Heel spannend allemaal, er was zelfs nog een schiettent waar geoefend werd en wij daarna hulzen gingen zoeken. Dus veel herinneringen aan bunkers Velsen en IJmuiden.
Datum : 11/12/2009 08:33 - Bericht van : Ramon Rijntjes uit Koudekerke Zld
Mooi werk mannen, een muzeum om trots op te wezen ;)
Datum : 01/09/2009 19:01 - Bericht van : Rob Verhoef uit Driehuis
Gefeliciteerd met het begin van de museumuitbreiding. Eindelijk krijgt de "Festung Velsen" en stukje geschiedenis weer terug. Velsen heeft zo een beetje de belangrijkste overblijfselen van de Atlantikwall en daar hoort zeker een goed museum bij wat ons iets laat zien van dat verleden. Hulde voor de inzet van de vrijwilligers en de organisaties die dit al dan niet financieel ondersteunen.