Datum : 19/04/2010 18:35 - Bericht van : Jasper Boldewijn uit Santpoort
Zondag 18 april heeft onze zoon Jasper de kinderrondleiding als partijtje gehouden. Het was deze dag heerlijk weer. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt en hingen aan de lippen van gids Leo. Niets was hem teveel, wanneer kinderen vragen hadden (en dat waren er veel!) had hij alle geduld tekst en uitleg te geven. Zelfs een helpende hand aan diegene die ergens moeite mee hadden, was hem en Kevin niet te veel. Kevin en Leo bedankt voor dit zeer geslaagde partijtje!!
Datum : 16/04/2010 06:23 - Bericht van : Webmaster Bunkermuseum.nl uit IJmuiden
Nieuwe website bunkermuseum.nl in gebruik genomen. Gastenboek oude website wn2000.nl is volledig overgenomen op de nieuwe website.

Alle voorgaande berichten met betrekking tot de website betreffen de oude WN2000 site.
Datum : 13/04/2010 21:05 - Bericht van : Willeke de Bruijne uit Driehuis
Beste Leo,

Heel hartelijk bedankt voor je geweldige aangepaste rondleiding. We hebben er allemaal van genoten en het heeft veel indruk gemaakt op de kinderen. Echt super, een aanrader!
Datum : 26/12/2009 00:02 - Bericht van : Hanneke uit Amsterdam
ik kom zeker een keer kijken. In de jaren 50 heb ik heel wat zomers gelogeerd in De Moriaan die toen nog op privé landgoed lag. Heel spannend allemaal, er was zelfs nog een schiettent waar geoefend werd en wij daarna hulzen gingen zoeken. Dus veel herinneringen aan bunkers Velsen en IJmuiden.
Datum : 11/12/2009 09:33 - Bericht van : Ramon Rijntjes uit Koudekerke Zld
Mooi werk mannen, een muzeum om trots op te wezen ;)