Datum : 01/09/2009 21:01 - Bericht van : Rob Verhoef uit Driehuis
Gefeliciteerd met het begin van de museumuitbreiding. Eindelijk krijgt de "Festung Velsen" en stukje geschiedenis weer terug. Velsen heeft zo een beetje de belangrijkste overblijfselen van de Atlantikwall en daar hoort zeker een goed museum bij wat ons iets laat zien van dat verleden. Hulde voor de inzet van de vrijwilligers en de organisaties die dit al dan niet financieel ondersteunen.
Datum : 22/06/2009 14:32 - Bericht van : Marita uit Hoofddorp
Beste Leo en Kevin,

Het kinderpartijtje van Emma en Carlijn is dankzij jullie geweldig geworden. Niemand van de kinderen was ooit in de duinen bij de bunkers geweest, ze hebben er veel van opgestoken en ze vonden het allemaal geweldig. Vooral de verhalen van Heinrich en Rudolf moesten thuis aan alle ouders verteld worden.
Datum : 07/06/2009 09:13 - Bericht van : jan willem uit ijmuiden
06-07-09 Kinderrondleiding gehad door Leo.
De kinderen vonden het geweldig, en ze hebben meteen wat geleerd.

ga zo door Leo
Datum : 05/06/2009 21:55 - Bericht van : Thea uit IJmuiden
Wij hebben genoten van de kinderrondleiding. Het is een geweldig alternatief voor een regulier kinderpartij'tje en de kinderen (en wij) steken er nog wat van op ook. Ik heb begrepen dat er nog wilde plannen zijn met de andere bunkers in het duin en ik wens de stichting daar heel veel succes mee.
Datum : 15/04/2009 17:14 - Bericht van : R. Fischer uit Den Haag
Ls,

Dank voor de informatieve site. Wij leden van de Academische wandelsociëteit overwegen op dit moment of wij niet kunnen participeren in een adoptie plan voor een nog niet beheerde bunker.

Het zou een groot verlies zijn voor de Nederlandse samenleving als de littekens van een bezetting zouden vervagen.

Met vriendelijke groeten,

R Fischer