Datum : 10/11/2008 18:36 - Bericht van : Mieke Freijer uit Hoofddorp
Op 8 november 2008 een lekkere lange kinder-rondleiding gedaan met het voetbalteam E5 van sv Hoofddorp. Het weer was prachtig, de jongens en de begeleiders hebben genoten van de spannende verhalen van de zeer geduldige en enthousiaste gids Leo en hulp Kevin. We hebben ruim 4 uur door de duinen gestruind en in bunkers gekropen,geklommen en gelopen, gewoon weg geweldig, zeer goed voor de teamspirit. Alles was even spannend voor de jongens zeker over het bunkerspook, toch wel eng hoor om in donkere bunkers zelf op zoek te gaan naar verstopte items. Wn2000 succes met al jullie werk en uitbreiding van jullie museum.
Datum : 21/10/2008 12:44 - Bericht van : martijn uit purmerend
ben nu 36jaar maar heb van af mijn 6e jaar elke zomer in de bunkers bij ijmuiden gestruind was spannend.wat ook toeval was dat een kennis van mijn vader het kanon had staan wat uit 1 van de bunkers kwam denk dat het kanon nog steeds in durgerdam in de tuin staat weg te roesten.ga zo door met jullie goede werk.
Datum : 09/09/2008 09:38 - Bericht van : Theo en Maja Klop uit Kudelstaart
Nog niet erg groot, maar perfect. Ga zo door met de uitbreidingen. Succes, wij komen nog eens terug.
Datum : 15/08/2008 11:58 - Bericht van : daniel en matthew den bleker uit Ter Aar
hey allemaal wij waren woensdag 13 augustus geweest, het was egt leuk we waren ook al om 4uur wezen kijken in de bunkers... maar achteraf bleken er veel meer te zijn.
ik hoop echt dat de verbouwing en uitgraven doorgaat en dat mensen er meer op afkomen.
Datum : 14/08/2008 09:05 - Bericht van : (*)peter vander eem uit w.hoof
hallo ik was woensdag 13 aug mee met een rond leiding en dat was echt gaaf ik heb 8 jaar in ijmuiden gewoond maar ben nog nooit naar de bunkers geweest. Maar het was erg leuk en soms erg donker en dat maakt het pas echt spannend.grt peter.ps hebben jullie ook een hyves voor de bunkers? zo niet ik wil er dan wel eentje maken om te promoten die is dan dezelfde dag al online.
Klik om terug te keren naar de hoofdpagina