Rondleiding voor kinderen in de leeftijd van 7 tot circa 11 jaar. Rondleiding door een deel van het museum en over kustbatterij Heerenduin met een bezoek aan een geschutsbunker, munitiebunker en de vuurleidingsbunker (zaklamp noodzakelijk!).
Deze rondleiding start doorgaans in de entreebunker van het Bunker Museum, maar in geval van grotere groepen kinderen (scholen/naschoolse opvang) kan hiervan worden afgeweken.

Tijdsduur : 2 - 2½ uur.
Leeftijdsadvies : 7 tot circa 11 jaar (geen eis!)
Individueel : April t/m november elke laatste zondag van de maand, zie jaaragenda. Aanmelden via ons boekingssysteem is verplicht. Minimaal 1 volwassen begeleider per boeking, maximaal net zoveel volwassen begeleiders als het aantal te boeken kinderen. € 10,00 per kind (inclusief petje, drinken, zakje chips en bunkerdiploma), volwassen begeleiders € 8,00 per persoon.
Groepen (verjaardagspartijtje, geen scholen) : Afhankelijk van de beschikbare gids is de route zoals hierboven beschreven of wordt in plaats van het museum de luchtdoelbatterij Olmen bezocht. U kunt dit in principe niet zelf kiezen, de route hangt af van de gekozen datum en de op die datum beschikbare gids.
April t/m november, op aanvraag. € 50,= per groep van maximaal 10 kinderen PLUS € 5,= per kind (inclusief petje, drinken, zakje chips en bunkerdiploma). Twee volwassen begeleiders kosteloos, extra begeleiders € 8,00 p.p.
Kinderrondleiding, scholen : (onderbouw en middenbouw basisonderwijs; naschoolse opvang) Het gehele jaar. Programma, aantal kinderen en aantal begeleiders in overleg, prijs op aanvraag.

NIEUW: Voor groepen is er een korte variant van 1 - 1¼ uur mogelijk, met alleen een bezoek aan Batterij Heerenduin. € 60,= per groep (max 10 kinderen inclusief petjes en snoepje, grotere groepen zonder petjes/snoep of tegen meerprijs).
Komende kinderrondleidingen:

 Reserveren verplicht! 
U kunt reserveren door hieronder op de gewenste rondleiding te klikken

Oeps! Geen rondleidingen gevonden in de jaaragenda - nieuwe jaarprogramma is in voorbereiding

Let op: De individueel te boeken kinderrondleiding (uit ons jaarprogramma) is niet bedoeld voor gezelschappen met meer dan vijf kinderen. Daarvoor hebben wij de besloten Kinderrondleiding!

Kinderrondleidingen (voor groepen zoals verjaardagspartijtjes e.d.):

Op afspraak en bij vooruitbetaling.
Informatie via museum@bunkermuseum.nl.
Klik om terug te keren naar de hoofdpagina