Buitenrondleiding

vrijdag 03 mei / 19:00 - 20:00

Let op: Het aantal aangegeven beschikbare plaatsen kan in werkelijkheid iets afwijken, indien bij drukte meerdere mensen tegelijkertijd een boeking doen. Reeds volgeboekte rondleidingen worden hier niet getoond.

All our tours are in DUTCH — Alle unsere Führungen sind auf NIEDERLÄNDISCH

Buitenrondleiding

Gemiddelde tijdsduur: 02:00 uur (*)
Frequentie: Van april tot oktober op regelmatig op vrijdagavond en zondagmiddag.
Rondleiding langs en door de bombestendige geschuts- en vuurleidingsbunkers van kustbatterij Heerenduin en luchtdoelbatterij Olmen. Geen bezoek aan het museum.

Kinderrondleiding

Gemiddelde tijdsduur: 02:15 uur (*)
Frequentie: Van april tot en met november elke laatste zondag van de maand.
Een op kinderen van 7 tot 12 jaar gerichte rondleiding langs en door de bombestendige vuurleidingsbunker en geschutsbunkers van kustbatterij Heerenduin en door twee of drie bunkers die tot het Bunker Museum behoren. Halverwege wordt er een pauze gehouden. Alleen voor kinderen met volwassen begeleiders, maximaal net zoveel begeleiders als het aantal geboekte kinderen. Maximaal 5 kinderen per boeking (en dus maximaal 5 begeleiders).

(*) De tijdsduur kan afhankelijk van de totale duur van de rondleiding afwijken van de gemiddelde tijdsduur en is o.a. afhankelijk van het weer en het aantal deelnemers.