ENTREE

Kaartverkoop en reserveringen

Kan ik online kaarten kopen? U kunt op onze website toegangskaarten kopen voor het Bunkermuseum.

Accepteren jullie Museumkaarten?

Nee deze accepteren wij niet.

Verkopen jullie cadeaubonnen?

Ja, wij verkopen toegangskaarten in de vorm van een cadeaubon.

Zijn er openstellingen of activiteiten waarvoor ik moet reserveren?

Voor onze openstellingen is er geen noodzaak om te reserveren. Soms hebben we speciale activiteiten waarvoor u zich wel moet aanmelden maar dit staat dan specifiek vermeld onder op onze website. Denk dan aan rondleidingen met gidsen.

PRAKTISCH

Mag ik eten en drinken meenemen?

Nee, het is niet toegestaan eten en drinken te nuttigen in de museum bunkers, allen in de entree bunker. Op het buitenterrein mag u gerust wat eten of drinken, indien u ook het afval netjes deponeert in de prullenbakken die verspreid in het museum staan.

Mag ik mijn tas meenemen in het museum?

Met het oog op de veiligheid vragen we u om geen tassen mee te nemen. Dames mogen natuurlijk wel een handtas meenemen. Paraplu’s mogen ook niet mee in het museum. U wordt verzocht deze achter te laten in de entreebunker.

Mag ik fotograferen en filmen in het Bunkermuseum?

Ja, dat mag. Met het oog op de veiligheid van onze collectie is het gebruik van flits-/kunstlicht en statieven echter niet toegestaan in de tentoonstellingszalen.

Hoe kom ik bij het Bunkermuseum?

Het adres voor uw navigatie is Badweg 38. Hier bevindt zich ook de ingang van het museum. Wanneer u met openbaar vervoer komt is de bushalte aan de overzijde van ons museum gesitueerd.

Zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers?

Ja, in de directe van het museum zijn parkeerplaatsen te weten: Westonstraat en bij het strand.

Is het Bunkermuseum rolstoel toegankelijk?

Het Bunkermuseum zelf is niet rolstoel toegankelijk, dit heeft te maken met het feit dat de bunkers in duinen liggen en trappen hebben.

Mag ik mijn hond meenemen in het museum?

Honden zijn niet toegestaan in de bunkers van het museum met uitzondering van zogenaamde hulphonden. Indien men een hond meeneemt dient men ook de uitwerpselen netjes op te ruimen.

Is het museum leuk voor kinderen?

Het museum is ook leuk voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van deze periode, er zijn dus diverse dingen te zien en te beleven namelijk, ook voor onze jongste bezoekers. Voor bij de kassabalie ook naar de kinderspeurtocht en win een verrassing.

Beschikt het Bunkermuseum over gratis WIFI voor bezoekers?

Helaas niet, dit heeft te maken met de constructie van de bunkers waardoor het moeilijk wordt om overal Wifi te creëren voor onze bezoekers.

Zijn er in het Bunkermuseum ook films te zien?

In diverse bunkers worden ook filmpjes getoond die betrekking hebben op het bunkerthema waar ze afgespeeld worden.

Kan ik schenkingen doen aan het Bunkermuseum?

Jazeker. Zo kunt u ons helpen het museum in stand te houden, ook voor toekomstige generaties. U kunt dit doen door een eenmalige of periodieke financiële schenking (in dit laatste geval gelden gunstige fiscale voorwaarden). U kunt zich bv aanmelden als donateur of u kunt het museum in uw testament opnemen. Daarnaast is het mogelijk objecten aan te bieden. Neemt u hiervoor contact op met het museum, tel: 0614 159 015.

Kan ik op de hoogte worden gehouden van nieuwe tentoonstellingen of andere activiteiten?

Jazeker. U kunt zich hiervoor op onze nieuwsbrief aanmelden. Het spreekt voor zich dat wij uw emailadres uitsluitend voor de nieuwsbrief zullen gebruiken en niet zullen vrijgeven aan derden.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag? Mail deze dan naar info@bunkermuseum.nl of bel met het museum op tel: 06 14 159 015

Agenda

  • Geen evenementen